Ken Fisher’s International Articles

Column: opeenstapeling van beleggersangsten als brandstof voor de bullmarkt

By Ken Fisher, De Telegraaf, Tuesday, October 12, 2021

Na een hartverwarmende start in 2021, waarschuwen experts ons momenteel voor allerlei sluimerende dreigingen: de afbouw van monetaire stimuli, nieuwe covidvarianten, inflatie en stagflatie, en dreigende Chinese faillissementen die tot een nieuwe globale financiële crisis kunnen leiden. En nu de winterperiode aanbreekt, dreigen de gas- en stroomprijzen in Europa de pan uit te rijzen. Mijn advies? Koester deze bezorgdheid.

Read More

不再迷戀CEO 全球牛市好兆頭

By Ken Fisher, Hong Kong Economic Journal, Monday, October 11, 2021

有人問,英雄級別的CEO到哪裏去了?為何聽不到對他們的頌揚? 在牛市後期,投資者通常會把強勢企業領導人美化為幾乎是無懈可擊的聖人、稱賞他們充滿遠見的觀點、說這些公司會在未來稱霸業界。然而,這些抬捧卻隱含預警:對CEO極力頌揚,代表過度喜悅的氣氛已把期望值提升至無法達到的高度。又有人問:那現在有什麼好 ...

Read More

Bolsa: la importancia de los márgenes

By Ken Fisher, elEconomista, Monday, September 20, 2021

Resultados, beneficios netos y beneficio por acción. Frecuentemente esto es todo lo que les interesa a los analistas. ¿Cuántos beneficios ha declarado la empresa? ¿Ha cumplido las previsiones de las agencias de AZCA o las Cuatro Torres?

Read More

Column: dit simpele getal maakt van u een slimme belegger

By Ken Fisher, De Telegraaf, Wednesday, September 15, 2021

Winst, winst en nog eens winst! Vaak is dat het enige waar analisten naar kijken. Wat voor winstcijfers heeft een bedrijf gepubliceerd? Vielen die in lijn met de verwachtingen van de analisten in de torens van de Zuidas? Zullen de bedrijfsresultaten volgend jaar stijgen of dalen? Dit zijn allemaal goede vragen, maar door deze kortzichtige blik wordt een betere indicator voor toekomstige bedrijfsresultaten over het hoofd gezien: de brutowinstmarge.

Read More